reus.cat
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

Benvinguts a l'EBM La Ginesta

L’Escola Bressol Municipal La Ginesta va iniciar la seva activitat l’any 2001, és la primera EBM que es va obrir a la ciutat. L'any 2011 va ampliar la seva capacitat passant de 41 places i 3 aules a les 7 aules actuals que poden acollir fins a 114 infants.

L'obertura de l’EBM La Ginesta va ser el punt de partida de la creació i consolidació d'una xarxa d'escoles bressol municipals que treballa per una educació de qualitat en l’etapa educativa  0-3.

Ofereix una atenció educativa a infants des dels 4 mesos fins als 3 anys, amb possibilitat d’acollir infants amb necessitats educatives especials (NEE).

La seva capacitat màxima és de 114 places distribuïdes en 7 aules segons l’edat de l’infant: de 0 a 1 any (1 aula, 8 places), d’1 a 2 anys (2 aules, 26 places) i de 2 a 3 anys (4 aules, 80 places). 

Durant el curs escolar 2016/2017 la seva oferta és de 107 places repartides en 7 aules (una aula de 0-1 any, tres aules d'1-2 anys i tres aules de 2-3 anys). 

L'equip educatiu el formem 15 professionals: 1 directora, 2 mestres, 7 tècniques en educació infantil i 5 educadores de suport. Tot l'equip humà de les Escoles Bressol Municipals de Reus estan gestionats per la Fundació per a l'Acció Educativa del Grup SAGESSA pel curs 2016-2017.

Els serveis que ofereix l'escola són: servei escolar, servei de menjador i d'acollida. 

Per Nadal, Setmana Santa i Estiu és obert els dies no festius amb un horari intensiu de 9 a 15 hores, amb acollida matinal opcional.

Finalitats de l'Escola Bressol:

- Afavorir el treball en equip per a portar a terme una bona coordinació i, d’aquesta manera, arribar  a treballar en un ambient   de llibertat i afecte, ric per experimentar i crear.

- Afavorir l’activitat de l’infant a partir de l’observació, l’experimentació i el descobriment.

- Potenciar la creativitat, l’interès i la curiositat per la descoberta.

- Estimular a desenvolupar harmònicament les capacitats dels infants (afectives, comunicatives, psicomotrius, cognitives i de relació social), per tal de conseguir un bon desenvolupament integral.

- Afavorir la socialització (entre iguals i amb altres adults).

- Crear hàbits d’autonomia, de menjar, d’ordre, d’higiene, etc.

- Garantir la seva seguretat i cobrir les seves necessitats fisiològiques.

- Compartir amb la família l’educació dels fills.

 

 10 anys d'Escola Bressol: CADA DIA ÉS UNA AVENTURA!!!

 

 

Videos Relacionats: 
LipDup Escola Bressol Municipal La Ginesta
Fitxers Relacionats: