reus.cat
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

 La matrícula és gratuïta. Les quotes es pagaran mitjançant domiciliació bancària o transferència. Les famílies pagaran 11 mensualitats per curs escolar corresponents als mesos de setembre a juliol.

S'accepta el pagament a través de xecs virtuals de les empreses Cheque Déjeuner i Edenred.

En aquest apartat podeu consultar els preus públics corresponents al curs 2017-18. 

L'Ajuntament de Reus té una línia de subvencions per al foment de l'escolarització a les Escoles Bressol Municipals. 

Podeu trobar la sol·licitud de subvenció en aquest mateix apartat. El termini de presentació de sol·licituds per la primera convocatòria és del 28 d'agost fins al 13 de setembre de desembre de 2017, ambdós inclosos.

Poden demanar la sol·licitud les famílies que tenen a càrrec un infant matriculat a una escola bressol municipal i que compleixin els requisits fixats a les bases.

Les sol·licituds es presentaran a l'OME (Carrer Rosselló, 2-8). Cal demanar cita prèvia trucant al 977 010 010 o bé a través del web de l'ajuntament, a l'apartat de tràmits, www.reus.cata partir del 7 d'agost de 2017. 

La documentació que cal adjuntar s'especifica en el model de la sol·licitud. 

La Diputació de Tarragona ha subvencionat les escoles bressol municipals de Reus el curs 2016-2017 per tal d'afavorir al foment de l'escolarització amb un import de 875 € per alumne i per curs. 

 

Per al curs 2016-2017 l'aportació global per part de la Diputació de Tarragona per a l'EBM La Ginesta ha estat de 92.925,00 €