reus.cat
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
07 octubre 2015
Notícies

A les aules de 2-3 anys, Camagrocs i Mollerics, tots els DIMARTS ens visita la Núria Núñez, la “teacher”, per treballar l’anglès amb els infants d’una manera divertida i participativa. Ella és l’encarregada de dur a terme aquest projecte a totes les EBM de Reus.

Per què l’anglès a l’escola bressol?

Des de fa un temps la societat és conscient de la necessitat i importància de l’aprenentatge d’altres llengües que no són la materna. Sabem que els infants amb 2 anys tenen una gran capacitat d’aprenentatge i reaccionen favorablement als estímuls lingüístics que els envolten, i ’adquisició del llenguatge comença abans de que l’infant comenci a parlar.

Els infants d’aquestes edats s’iniciaran en l’aprenentatge de l’anglès i s’aniran familiaritzant amb aquesta llengua a través dels sons i les expressions que escoltaran cada setmana acompanyat de nombrosos gestos per potenciar la seva comprensió. A través del llenguatge, la repetició, jocs de moviment, danses i cançons, l’infant anirà incorporant noves expressions al seu vocabulari i començarà a relacionar sons i paraules amb els conceptes ja coneguts per ell.

 

Aquest projecte té com a objectiu principal acostar als infants de manera molt lúdica a l’anglès, una llengua estrangera. Aquest curs ja hem començat les sessions d’anglès de la mà de la teacher Núria i, un curs més, ha tingut una acollida molt bona per part dels infants de l’escola.