reus.cat
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
17 març 2017
Notícies

Des de molt petits els infants senten curiositat per la descoberta del seu entorn, curiositat que els impulsa a explorar i intentar comprendre el que hi passa.

Anar a l'hort significa pels infants, gaudir d'un munt d'experiències, submergir-se en una realitat concreta, fer-se preguntes i desvetllar una colla d'interrogants que permeten trobar algunes explicacions. Tocar, mirar, interaccionar i pensar són activitats que ens faciliten l'adaptació al nostre entorn, com també el desenvolupament psíquic i l'aprenentatge en general, des del mateix moment del naixement.

Dijous 16 de març, tots els infants de 2-3 anys (Camagrocs, Mollerics i Ceps) i 1-2 anys (Gírgoles, Fredolics i Rovellons) van plantar enciams i cebes als hortets que tenim a l'escola. A més, cada infant de les aules de 2-3 anys, s'ha pogut emportar cap a casa un planter d'enciam! D'aquesta manera volem potenciar els horts urbans i donar continuïtat a l'activitat a casa. Les famílies poden portar imatges del procés i compartir amb tots aquesta bonica experiència.

Als següents enllaços trobareu fotografies de les activitats:

Aules 1-2 anys (Rovellons, Gírgoles i Fredolics):http://ebmginesta.reus.cat/galeria/hort-1-2-anys-curs-2016-17

Aules 2-3 anys (Ceps, Mollerics i Camagrocs):http://ebmginesta.reus.cat/galeria/hort-2-3-anys-curs-2016-17